inovate design cluster

Υπηρεσίες Συνεργατικού σχεδιασμού

Υπηρεσίες Συνεργατικού Σχεδιασμού

Παράλληλα αναπτύξαμε ένα σύνολο 3 διαρθρωμένων υπηρεσιών (Service Design) για την ενδυνάμωση του δημιουργικού συν-σχεδιασμού.

01

Design 4 All

Με το Design 4 All υποστηρίζουμε άμεσα και ενεργά τους σχεδιαστές να επικοινωνήσουν και να οδηγήσουν δημιουργικά τους πελάτες τους μέσα από την εφαρμογή πρακτικών εργαλείων του Design Thinking, εξασφαλίζοντας συνέργειες και υψηλά επίπεδα αποδοχής των δημιουργικών τους προτάσεων.

02

Design Brief Toolbox

Η νέα υπηρεσία Design Brief Toolbox υποστηρίξει το σχεδιαστικό οικοσύστημα στη σημαντική διαδικασία της διερεύνησης των πραγματικών αναγκών του πελάτη, καθώς και στον από κοινού ορισμό του “σχεδιαστικού προβλήματος” που πρέπει να επιλυθεί. Με αυτήν την υπηρεσία αόριστες και γενικές κατευθύνσεις είναι πλέον παρελθόν.

03

Design Ideas Bootcamp

Η πρωτοποριακή μέθοδος Design Ideas Bootcamp αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει το σχεδιαστικό οικοσύστημα με τεχνικές παραγωγής, αλλά και αξιολόγησης ιδεών, για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Μέσα από ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο και εργαλεία, οι επαγγελματίες της δημιουργικής βιομηχανίας ακολουθούν μία δομημένη διαδικασία που απαιτεί τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ειδικοτήτων και προάγει την ενεργή δημιουργία ιδεών.